Ben Ashaari Dan Blog Aku | Segmen

on 27 April 2012

BEN ASHAARI

Assalamualaikum

Segmen pertama bagi ku...hahhahha... persamaan blog aku dengan blog Ben Ashaari ? sempoi, ringkas dan santai... mungkin juga... aku pun masih 'putih' lagi dengan semua nie... hahaha

Jom join segmen nie, just klik banner di atas tu kalau nak join. Tarikh tutup segmen 3 petang nie (27 April 2012).

Sekian...
Ranking: 5

{ 25 Komen... read them below or add one }

  1. hai pka pon join segmen abg ben.
    jom singgah blog pka.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    tq :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam... dah singgah dah blog pka... hehehe... sempoi gitu... >,

      Delete
  2. singgah sini :) ehem-ehem ! dari segmen yg sama tau ^_*

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    ReplyDelete
  3. as salam ikmal...

    singgah sini dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikum salam... terima kasih keran sudi singgah sini erk... moga denagn ini akan bertambah eratlah ikatan sesama blogger ... >.<

      Delete
  4. singgah sini dari segmen yang sama =)
    follow sini jugak =)
    jom datang blog saya pulak ye =)

    jemput baca entry yang ni..ada info berguna buat semua =)

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/04/saya-tegur-sebab-saya-sayangkan-awak.html

    ReplyDelete
  5. Join jugak segmen ni...
    Hehheeheh... =D

    Jenguk sni blk.. =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    ReplyDelete
  6. singgah dr segmen yg sama... :)

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen yang sama..salam kenal:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan juga... terima kasih keran sudi singgah erk... >.<

      Delete
  8. welcome to the blogger world... dtg sini utk menyokong anda... keep to write in this blog...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/andainya-rasulullah-masih-ada-ingin_27.html

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen BA, jemput dtg blog miss z

    ReplyDelete
  10. yuhuuu !! yana datang dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  11. yuhuuu !! yana datang dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  12. saya tak join , tapi saya datang nak sokong :)
    happy blogging yea ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.... awak pun sama juga.. happy blogging... >.<

      Delete
  13. dari segmen yang sama .... salam perkenalan .... :)

    ReplyDelete
  14. Dtg sini melawat awak. hehe lamabat kan saya ? ;) jom g blog saya..

    ReplyDelete

 
© Bayangan Silam All Rights Reserved