Segmen Ayu: Saya Blogger Dari Sabah

on 16 July 2012

Assalamualaikum dan salam 1Dunia....

Tiba-tiba terasa gatal tangan nak join segmen dari rakan blogger kitra nie yang ayu lagi comel. Saja nak puji sikit mana tau dapat hadiah misteri tu.. (jangan nak mengadalah weiii, takkan dapat punya tu...) oklah, saya nie blogger dari Sabah bah, seperti tajuk entri yang dah sah-sah menunjukkan aku nie datangnya dari Sabah... 

Segmen

Adakah blogger dari area Tawau sini ? apa yang pastinya mungkin tak ramai punya... hahha... 

Saya tak semua yang ada di sini... jemput join segmen kawan kita nie... Kalau nak sangat join tu, cuba klik banner kat atas tu, ada apa-apa perubahan tak ? kalau tak ada maknanya curso tu buat hal lagi... hehhehe... (jangan peraya dengan ayat berwarna hijau tu)

Segmen tamat: 12 Ogos 2012 - 11.59 malam
Ranking: 5

{ 49 Komen... read them below or add one }

  1. SLM KENAL JUGAK.. terjah sini kembali.. :)

    ReplyDelete
  2. dear,ayu dah folo sini..tq support ayu..ayu prnah g sabah mmg best!!!hehe..tgu ayu update list dalam minggu ni ya ;-)

    ReplyDelete
  3. @are_lin@yu iya kah... ok di tunggu bah... (>.<)

    ReplyDelete
  4. orang penang membuat kunjungan balas..salam kenal

    http://ainichedin.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  5. Salam kenal.tah bila nak sampai sabah

    ReplyDelete
  6. org sarawak balas kunjungan org sabah bah .. hehe ^__^

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan ikmal...sy org swak :)

    ReplyDelete
  8. salam kenal dari selangor..:)

    ReplyDelete
  9. hai..singgah sini jap.. pnt BW td.. hehe slm knl ya :)

    ReplyDelete
  10. once again dtg sini xD

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  11. hye..saya dari sandakan..(^_^)

    http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  12. dtg dr segmen yang sama
    done jenguk dan follow awk
    hai! salam perkenalan


    http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  13. gud luck ye!! chai yo chai yo!! haha

    ReplyDelete
  14. Salam.. dah follow sini.. jemput la ke blog saya pula =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  15. http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    dtg dari penang..segmen yg sama..jmput singgah blog sy kalu sudi..follow awk terus ye..

    ReplyDelete
  16. Salam perkenalan~~^_^
    kte dri segmen yg sme..
    dri sarawak..:)
    bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  17. membalas kunjungan
    done follow u..
    http://wwwpermatabiru2010.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  18. Dari segmen yang sama...
    TiranaAduka Blogger dari Selangor....
    good LUCK....
    semoga berjaya..

    salam kenal
    dari
    TiranaAduka


    http://aku-saya-alam.blogspot.com/2012/03/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  19. hai.. maaf ye , lambat membalas kunjungan :)
    salam kenal,
    blogger dari Kedah :)

    ReplyDelete
  20. dari segmen yang same ;)

    done follow

    http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  21. blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

    ReplyDelete
  22. sheda pon join jugak :)

    http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

    salam perkenalan !

    ReplyDelete
  23. salam ukhwah.. sy blogger dari KL.. follow sini... jemput ke blog sy.. salam kenal.. ^_^

    http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  24. org tawau pun join segmen ni.. salam kenal...

    http://greenonepiece.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    sda follow kamu jugak

    ReplyDelete
  25. Salam perkenalan...:)
    dtg Dari Segmen yg sama...:)
    Sy dr Sarawak...salam kenal..
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

    ReplyDelete
  26. dari segmen sama. salam kenal juga. ;)

    ReplyDelete
  27. salam kenal... :)

    Dari segmen yang sama :

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  28. Salam Ramadhan. Dari segment yang sama

    Saya blogger dari selangor datang singgah cni and da follow. Slamat berkenalan :)

    Sudi2 le jenguk cni :
    http://shamcanggey.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  29. salam kenal:)

    http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  30. thanks sudi dtg blog sy ikmal..blog kamu dh lama berada dlm bloglist sy..di bhgn blglist SI MACHO...
    salam ramadhan...
    esok puasa ke-4..alhamdulillah...

    ReplyDelete
  31. Salam Ramadhan..
    Saya Pun Blogger SABAH,Sama Plak Kita Nie Kan?
    Bha Ngam Laaa Tue..Sama2 Kita Kasi Menang..haha
    Suda FOLLOW Sini,Jom Singgah Blog Aku Plak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  32. salam ramadhan ..baru follow you ya

    ReplyDelete
  33. aq dr tawau

    dtg follow...

    http://greenonepiece.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  34. Hai, selamat bersegmen..

    http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  35. sigganh dari segmen yang sama dari johor...salam perkenalan,salam ramadhan dan follow sini ye :)

    ReplyDelete
  36. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  37. tak pernah lagi sampai sabah.teringin nak pegi n rasa makanan2 sana=)

    saya blogger dr melaka tapi keja d pjaya
    http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  38. Hello org twau..sya dari KK.. Nice blog! kalau da msa, singgah2 di blog sya juga k :)

    http://imvenessajane.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sabah.html

    sudah follow blog ni, kalau sudi, follow kembali..tiada paksaan tau.. PeACE!!

    ReplyDelete
  39. singgah sini..teringin nak g sabah..semoga satu hari nanti dapat jugak saya kesana.. ^_^
    saya dari kedah..hihi

    ReplyDelete
  40. salam perkenalan, saya bloggers dr johor~ :)

    ReplyDelete
  41. tumpang lalu...^_^
    http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/

    ReplyDelete
  42. terima kasih bro pasal beritau masalah x leh kome kat blo auc tu...
    dah ok dah kot, semalam gatai tangan main script isi, isi sini, auc tengok ok je, rupa x leh komen.
    terima kasih bro sekali lagi :)

    ReplyDelete

 
© Bayangan Silam All Rights Reserved