Online Facebook Lebih Dari 2 Jam, Tak Bosankah?

on 16 May 2013

Assalamualaikum...

Online Facebook Lebih Dari 2 Jam, Tak Bosankah?

Lama rasanya aku tak update blog niekan... rindunya aku... hara bersabar sajalah sebab terpinggir buat seketika wahai 'teman'...

Aku tau lah zaman sekarang nie macam-macam laman sosial yang wujud di alam siber... Ada yang guna twitter, instagram, wechat, line, dan banyak lagi terutama facebook. Mungkin kewujudan benda nie dapatlah mencari kawan yang dah lama menghilang dan pernah jumpa tiba-tiba kita jumpa dekat alam maya nie... mungkin itu kebaikannya... Tapi... kita kena ingat ... ada hadnya juga bila kita berada di alam maya nie... Janganlah sampai berjam-jam lamanya nak online ya... Termasuk aku juga nie... heheehe

Siapa yang mengambil lebih banyak masa untuk melayari internet? lelaki atau perempuan? Dua-dua pun sama juga... betul tak? Apa-apa pun lu fikirlah sendiri... hahaha

Wassalam....
Ranking: 5

{ 0 Komen... read them below or add one }

Post a comment

 
© Bayangan Silam All Rights Reserved